Stěhování – Zimní a letní údržba

cardboard boxes

Potřebujete přestěhovat byt, kancelář či jiné prostory rychle, spolehlivě a levně? Lámete si hlavu s vyklizením sklepu, půdy nebo garáže? Koupili jste těžký, neskladný nábytek a nemáte jej jak odvézt a smontovat? Nebo se prostě stěhujete a nechcete nic řešit? Nic není problém pro Transport4you Moving&Maintenance. Naši pracovníci zajistí s nejvyšší opatrností vše od naložení, přepravy a vyložení nákladu až po jeho vynesení do vyšších pater a případné smontování. Naše prostorné dodávky zajistí dost místa a hlavně bezpečnou přepravu pro Váš nábytek. Veškerý přepravovaný náklad je vždy pojištěn proti poškození během stěhování – nepodlehněte podezřele levným nabídkám na stěhování! Pokud vyklízíte prostory, postaráme se také o bezpečnou likvidaci odpadů.
Máme dlouholeté zkušenosti se stěhováním, mezi naše největší akce patří například přestěhování Úřadu práce Liberec a fa. Syner do nové správní budovy S-Group.

Vlastníte zatravněný pozemek a nebaví Vás se o něj starat nebo prostě již nemáte čas? Postaráme se o jeho pravidelnou letní údržbu! Disponujeme různými druhy výkonných sekaček, kterými Vám budeme pravidelně sekat pozemek, aby vždy působil reprezentativně.

Máte parkoviště nebo příjezdovou cestu a nemáte vybavení na zimní odklízení sněhu? Nebo je Vaše služba pomalá a neflexibilní? Naši pracovníci se postarají i o zimní údržbu Vašich pozemků! Kdykoliv to bude třeba, odklidíme co nejdříve napadaný sníh pomocí našich fréz a multifunkčních vozíků. Vaše starosti se sněhem definitivně skončí.

 

 

Přeprava osob a zboží po Liberci – Mesík

Transport4you – Mesík , to je revoluce v cestování a přepravě kusových zásilek po Liberci a okolí.

Zavoláte-li si klasickou přepravní službu, čeká Vás obvykle buď protivný řidič nebo naopak až příliš dobře naladěný, který vám po celou dobu vaší cesty vypráví nezáživné historky. Již za nástup každopádně zaplatíte 29 Kč, za každý ujetý kilometr minimálně 26 Kč a za každou minutu čekání 5 Kč. Dopředu tak nikdy nevíte, kolik zaplatíte a na konci cesty můžete být velmi nemile překvapeni.

S Mesíkem víte vždy naprosto přesně, kolik zaplatíte díky našemu systému zón. Liberec a okolí jsme rozdělili na několik sektorů. Podle toho, ze kterého do kterého sektoru se potřebujete přepravit, takovou cenu zaplatíte a nemusíte se bát nemilého překvapení na konci trasy. Nečekají vás žádné další poplatky za nástup či čekání.

Mesík , to je také jasná volba, pokud potřebujete rychle a levně přepravit Vaší zásilku na kratší vzdálenost. V Liberci a okolí jsme díky našemu revolučnímu systému zón nejlevnější přepravní službou v Liberci.

Nezáleží odkud kam cestujete Vy nebo Vaše zásilka, ale pokud jsou oba body například na území města Liberce, vždy dopředu víte, že zaplatíte maximálně 150 Kč. Ale i do Chrastavy či Jablonce nad Nisou Vás převezeme mnohem levněji než klasická Taxi služba.

Naši řidiči se vždy řídí heslem „náš zákazník – náš pán“ a podle toho také vystupují. Nikdy k vám nepřijedou se špatnou náladou, pokud máte zavazadla, pomohou vám je uložit a vyložit z auta. Pomoc s těžšími zavazadly do domu / bytu je samozřejmostí.

Jste někde s vlastním vozem, pili jste nebo jste unavení a nechcete riskovat dopravní nehodu nebo ztrátu bodů či řidičského průkazu? V souvislosti s Mesíkem nabízíme odvoz kamkoliv po Liberci vaším vozem za pouhých 250 Kč.